Lunsj Meny / Lunch menu

Kl. 13.00 – 17.30

Vannmelon salat / Watermolen salad (7)

servert med feta, agurk, mynte og sitrus-vinagrette 

served with feta cheese, cucumber, mint and citrus-vinagrett

NOK 130,-

*

Sennep- og honningmarinert kylling-salat med halloumi (7,10)

Honey-mustard marinated chicken salad with halloumi

NOK 155,-

*

Blåskjell / Mussles (1a,2)

servert med kvitvin- og fløtesaus, kvitløk, persille og brød

served with whitewine-creamsouce, garlic, parsley and bread 

NOK 145,-

*

Husets hamburger / Beef burger (1a,3,10)

toppa med løk-marmelade, ruccula, bacon, sennepsmajo, coleslaw og ovnsbakte kvitlaukspoteter

topped with onion-marmelade, rocket, bacon, mustard mayo, colaslaw and roasted garlic potatoes

NOK 195,-

*

Røykalaks på toast / Smoked salmon on toast (1a,3,4)

med avocado og posjert egg

with avocado and poached egg

NOK 145,-

*

BBQ-Kje byggotto / BBQ-Goat «Risotto» on barley(1c,7)

servert med sylta gresskar og spinat

served with pickled butternut squash and baby spinach 

NOK 160,-

*

Spekemat tallerken / Cold meat platter(local tradition)(1a,7)

spekeskinke, fenalår, spekemør, syrlig kålsalat, potetsalat og brød

local cured meat, slaw salad, potatoe salad and bread

NOK 160,-

KVELDSMENY / DINNER MENU

18.00 – 21.00

FØR MATEN / APPETIZERS

Ostetallerk: Assortert utvalg av lokale oster (1b,7)

Cheeseplatter: Variety of local cheeses

NOK 98,-

*

Spekenipps: Assortert utvalg av lokal spekemat

Cold meat platter: Variety of local cold meat

NOK 98,-

TIL Å STARTE MÅLTIDET / TO START THE MEAL

Gresskarsuppe m/brød / Butternutsquash soup w/ bread (V,V)(1a)

NOK 115,-

*

Hjortecarpaccio m/ appelsin, parmesan, rødbete, ramsløkpesto og dill-yoghurt (7)

Venison carpaccio w/ orange, parmesan, beetroot, wild garlic- pesto and dill-yoghurt

NOK 135,-

*

Spekeskinke m/ melon, feta, agurk- og myntesalsa (7)

Cured ham w/melon, feta, cucumber and mint salsa

NOK 115,-

*

Laksetrio: Posjert laks, røykalaks og laksemousse med sylta agurk og aprikoschutney (4,7)

Salmontrio: Poached salmon, smoked salmon and salmon mousse with pickled cucumber and apricot chutney

NOK 145,-

HOVUDRETT / MAIN COURSE

(Kuvertbrød/Bread on the side)

Ferskt brød m/ balsamico & olivenolje (1a)

Fresh bread w/ balsamic & olive oil

NOK 34,-

Bakt torsk m/ sitron og dillskorpe, grønkål, bakt purreløk, ute-potetmos og blåskjell veloutè (1a,2,4,7)

Baked Cod w/ dill & lemon crust, kale, roasted leeks, herb potato mash and mussle veloutè

NOK 315,-

*

Pannesteikt kveite m/ sylta grønsker, sellerirotpurè kvitløk poteter (4,7)

Pan fried halibut w/ pickled vegetables, celeriac purè and galic potatoes

NOK 305,-

*

Lammeskank m/ rødkål, bakt pastinakk, urte potetmos og rødvinsaus (7,10)

Lamb shank w/ red cabbage, roasted parsnips, herb potato mash and red wine sauce

NOK 325,-

*

Okse ytrefilèt m/ sellerirot purè, aspargesbønner, cherrytomat, pommes anna og peppersaus (7)

Beef fillet steak w/ celeriac purè, green beans, cherrytomatoe, pommes anna and peppercorn sauce

NOK 335,-

*

Vegansk lasagne gjort på lagvis med gresskar, søtpoteter, squash, paprika, purreløk og soltørka tomatsaus (v,v)

Vegan lasagna made with layers of butternut squash, sweet potato, squash, peppers, leeks and a sundried tomato sauce

NOK 210,-

LITT SØTT TIL SLUTT / SOME SWEET TO FINISH IT

Sjokoladefondant m/ skogsbær coulis og vaniljeis (1a,3,7)

Chocolate fondant w/ wildberry coulis and vanilla ice cream

NOK 129,-

*

Rabarbera m/ krydderplommer, karamelisert valnøtt, rømmekrem og eple chips (3,8c)

Rhubarb w/ spiced plums, caramelized walnuts, sourcream and apple crisps

NOK 129,-

*

Miks av Tingvolloster m/ druer, aprikos chutney & kjeks (1b,7)

Selection of local Cheeses w/ grapes, apricot chutney & crackers

NOK 155,-

*

Lokale bær servert med vaniljeis og myntesukker (3,7)

(På menyen i sesong. Spør din servitør)

Local Berries served with vanilla ice cream and mint-sugar

(On the menu in the season. Ask your waiter)

NOK 115,-

Merkinger i menyen / menu marking

V: vegetarisk/vegetarian V,V: vegansk/ vegan

Allergener/ allergens: 

  1. Kornslag med gluten / Cerals containing gluten
  1. Kveite / wheat
  2. rug / rye 
  3. bygg / barley
  4. havre / oats
  1. Skalldyr / Crustaceans
  2. Egg / Eggs
  3. Fisk / Fish
  4. Peanøtter / Peanuts
  5. Soyabønner / Soya beans
  6. Mjølk / Milk
  7. Nøtter / Nuts
  1. Mandler / Almonds
  2. Hasselnøtter /Hazelnuts
  3. Valnøtter / Walnuts
  4. Kasjunøtter / Cashews
  5. Pekannøtter / Pecan nuts
  6. Paranøtter /Brazil nuts
  7. Pistasienøtter / Pistachio nuts
  8. macadamianøtter  / macadamia nuts
  1. Selleri / Celery
  2. Sennep / Mustard
  3. Sesamfrø / Sesame seeds
  4. Svoveldioksid og sulfitter / Sulphur dioxide and sulphites
  5. Lupin
  6. Blautdyr / Molluscs

pastedGraphic.png