Restauranten Etter mange års erfaring ved kaffimaskina og mykje fornøgde kundar tør vi påstå at vi har Geirangers beste kaffi. Med gjester frå aller deler av verden, veit vi at same kaffi uttrykk kan ha ulik forståing i ulike land. Derfor lager vi det du vil ha uansett uttrykk, utfordre oss gjerne! Prøv også våre gode heimelaga kakespesialitetar som gulrotkake og husets brownie. I tillegg har vi eit utval av ferdigsmurt mat og småretter levert frå restaurantkjøkkenet. Medan du venter på servering ta gjerne ein runde i den lille gave -og interiør buda vår som ligg i same lokalet. Bilde frå CafeOle Se også Restauranten og Gavebuda
   
 

Vi er medlem i Hanen

HANEN viser vei til Norges bygdeperler. Genuint, ekte og smakfullt. Opplev Norge.

Vi er medlem i Hanen
   
   
 
   
 

Covid-19 på CafèOlè

Vi skulle ha vore ope ein månad allereie, og mai nærmer seg raskt. Vi venter fortsatt i spenning på kva tid det kan bli aktuelt å opne, men er stygt redd for at også mai blir ein månad vi må halde stengt. Vi ber derfor om at alle held seg til reglane vi har og får, slik at vi raskast råd kan treffast igjen. Drøm idag, besøk oss i morgon!

   
   
 
   
 

Vi er klar med vår årlige miljø rapportering til Miljøfyrtårn

Vi viser den stolt fram:

Årlig Klima -og miljø rapport

   
   
 
   
 

Rekord tideleg vår opning 7.april 2018

Veit du at ferja mellom Geiranger og Hellesylt begynne å gå frå 1.april 2018? Dette gjer det mykje enklare for deg å ta turen til Geiranger denne våren, og CafèOlè opnar derfor rekord tideleg. Frå 7.april til 28.oktober 2018 held vi ope kvar dag mellom kl 10.00-17.00, Velkomen!

CafèOlè

 

   
   
 
   
 

Sesongopning CafeOle 1.mai

No er våren her og sommarsesongen i Geiranger nærmar seg veldig fort. CafèOlè opner dørene som vanleg 1.mai. Pass på at du får tid til ein tur hit til den vakre bygda vår i mai når fjellsidene grønskast, fossane brusar og fjelltoppane enda er kvite. Den flottaste tida. Kontakt oss for mat tilbod til fleire!

Cappuccino & Carrot cake